Recente opdrachten


Enkele van onze projecten

Onlangs hebben wij reeds meerdere interessante en uitdagende ontwikkelprojecten afgerond, onder andere voor De Goudse, de NPO, ViaMedica, Informa, Hakwood en Flow Traders.

Friesland Campina

Binnen Friesland Campina hebben we medewerkers geassisteerd bij het opzetten van een applicatie voor het beheren van de onderdelen voorraad.

ViaMedica

Voor ViaMedica, een intermediair voor medisch specialisten, hebben wij de applicatie Roosterhulp ontwikkeld; een web applicatie welke ingezet wordt om specialisten in te plannen op diensten bij verschillende ziekenhuizen.

De Goudse

Voor De Goudse heeft Trendon meerdere applicaties ontwikkeld, waaronder een naverrekeningstool om polissen te controleren en een offerte generator voor de afdeling Commerciele Binnendienst.

OVG Real Estate

Voor OVG Real Estate een in C#.NET ontwikkelde Office Template Manager opgeleverd; een automatisch synchroniserend online/offline systeem waarmee alle medewerkers altijd over de meest actuele Office templates beschikken. De applicatie werkt zowel in een Windows als een OSX omgeving.

Makro Kerstpakketten

Voor Makro Kerstpakketten heeft Trendon een applicatie opgeleverd waarin leveranciers en artikelen worden beheerd en kerstpakketten worden samengesteld.

SWV

Voor het Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Amsterdam Diemen heeft Trendon een C# .NET webapplicatie ontwikkeld, waarmee het gehele proces omtrent het ontvangen, verwerken en afgeven van toelaatbaarheidsverklaringen kan worden beheerd.

Flow Traders

Voor de Amsterdamse ‘market maker’ Flow Traders heeft Trendon onlangs C# plug-ins ontwikkeld, welke onderdeel uitmaken van het ‘trading platform’ die de handelstransacties van het bedrijf uitvoert. Deze plug-ins zorgen voor een snelle live koppeling tussen de gegevens uit verschillende externe systemen.

NPO

Voor de NPO voert Trendon vernieuwingen door in de TT888 omgeving welke zorgdraagt voor de ondertiteling van programma’s. Deze aanpassingen worden in VB.NET en C# .NET applicaties doorgevoerd en zijn nodig om de huidige omgeving aan te laten sluiten bij de vernieuwde eindregie omgeving. Daarnaast heeft Trendon de op maat gemaakte CRM applicatie RELADEX ontwikkelt, waarbij alle contactpersonen binnen de NPO met behulp van meerdere beveiligingslagen worden beheerd.

Hakwood

Binnen Hakwood, een internationale leverancier van houten vloeren, hebben wij een uitgebreide planningsapplicatie opgezet waarmee de juiste houtsoort kan worden ingepland voor verwerking en bewerking in de verschillende afdelingen van de fabriek.

GfK Retail & Technology

Wij hebben een groot aantal medewerkers binnen GfK Retail & Technology ondersteund bij het inzetten van Macro’s (VBA) voor het bouwen van geautomatiseerde koppelingen tussen PowerPoint en Excel.

Shell

Wij hebben Shell ondersteund bij het opzetten van een met VBA verrijkte interne database applicatie. Naast de ontwikkeling zijn ook een aantal medewerkers getraind in het gebruik en onderhouden van deze database.

GGZ Nederland

In samenwerking met LCVT heeft Trendon de Treatment Monitor ontwikkeld; een enquête systeem voor GGZ instellingen met als doel het gehele traject van de behandeling van een patiënt door een behandelaar te monitoren en te beoordelen.

DUO Market Research

Voor marktonderzoeksbureau DUO Market Research heeft Trendon meerdere tools ontwikkeld met betrekking tot klant- en medewerker onderzoek en het geautomatiseerd uitdraaien van onderzoeksrapportages.

Waterschap Reest en Wieden

Met behulp van VBA hebben wij onder andere de functionaliteit van de Outlook kalender van alle medewerkers binnen het Waterschap Reest en Wieden uitgebreid.

NOS

Onlangs hebben wij bijgedragen aan de ontwikkeling van iNos; het nieuwe redactiesysteem voor de NOS. Het bestaat uit een CMS voor het beheren van nieuwsbronnen en een Rundown Management Systeem voor het beheren van radio- en televisiedraaiboeken.

Triodos Bank

Onlangs heeft Trendon een Outlook nieuwsbrieven tool opgezet voor interne nieuwsbrieven binnen de Triodos Bank. Met behulp van de tool kan interne berichtgeving eenvoudig uniform worden opgemaakt.

Yard Internet

Voor Yard Internet hebben wij een volledig geautomatiseerde online nieuwsbrieven applicatie opgezet, welke door klanten als Ziggo en de MO Groep wordt gebruikt.

NS Try Out Festival

De NS heeft op een aantal grote stations in Nederland een cultureel festival georganiseerd. De applicatie is ontwikkeld in Rails. Een essentieel onderdeel is de module waarmee de organisatie het programma van de verschillende festivals kon roosteren en de inschrijving op de verschillende programma-onderdelen kon beheren.

Ten Have Change Management

Voor Ten Have heeft Trendon een relatiebeheersysteem opgezet. Binnen de database worden contactpersonen, medewerkers en activiteiten beheerd en rapportages uitgedraaid.

Kuijpers

Bij Kuijpers Installaties hebben wij de PowerPoint sjablonen geprofessionaliseerd, voorafgaand aan een serie PowerPoint trainingssessies voor een aantal medewerkers. Bovendien hebben wij enkele Excel documenten geprofessionaliseerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op

ONTWIKKELING & TRAINING

Trendon is een training- en ontwikkelbureau in Utrecht. Vanuit het midden van het land werken we met een klein team aan opdrachten binnen heel Nederland en een gedeelte van België. Bent u benieuwd naar onze in-company trainingen of wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van Applicatie ontwikkeling? Klik dan verder op één van de volgende links.